Аграрний тиждень. Україна
» » Замість шампанського, якісніші ігристі вина та вермути
» » Замість шампанського, якісніші ігристі вина та вермути

    Замість шампанського, якісніші ігристі вина та вермути


    Виробники йдуть за смаками споживачів. За даними корпорації «Укрвинпром» виробництво ігристих вин в Україні зросло на 20%, до більше ніж 2,7 мільйона дал. Тоді як обсяги виробництва шампанських вин зменшилися на 9%, до 3,5 мільйона дал. Ну думку експертів, після введенням на ринку мінімальних цін, конкуренція стала жорсткішою, а якість продукції виросла. Віктор Костенко «Сьогодні якість наших вітчизняних вин семимильними кроками шагнула до верху і сьогодні в нас є вже чим похвастатся. Якщо приїзжають з-за кордону гості ми ставимо пляшки і вони дивуються їх якістю. Сьогодні виживає той, хто заходе на ринок з якісною гарною продукцією». Швидкі темпи росту набрали виробники вермутів. За рік вони збільшили обсяги на 60%, до майже 1,6 мільйона дал.
    На думку експертів, попит на цю продукцію є і він продовжує зростати. Вартість вітчизняних вермутів менша за імпортні, а за якістю вони нічим не поступаються. Крім того виробництво стимулює лояльна державна акцизна політика. Розвиток виробництва вермутів стимулює створення нових робочим місць, наприклад по збору трав, які необхідні для їх виробництва. Виробники шампанського та ігристих вин теж не відчувають дефіциту сировини. Так на сьогодні більше 90% виноматеріалу для шампанського виробляється в Україні.





    Схожі новини
  • Виробництво бренді в Україні скоротилося вдвічі, вермуту - зросло на 60%
  • Виробництво шампанського в Україні за 11 місяців 2012 року скоротилося втричі, бренді - вдвічі.
  • Проведення Круглого столу з питання: «Проблемні питання виробництва шампанського України та ігристих вин і шляхи їх вирішення»
  • Україна може залишитися без Шампанського та Коньяку
  • Експорт українських вин виріс на 25%

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Замість шампанського, якісніші ігристі вина та вермути


Виробники йдуть за смаками споживачів. За даними корпорації «Укрвинпром» виробництво ігристих вин в Україні зросло на 20%, до більше ніж 2,7 мільйона дал. Тоді як обсяги виробництва шампанських вин зменшилися на 9%, до 3,5 мільйона дал. Ну думку експертів, після введенням на ринку мінімальних цін, конкуренція стала жорсткішою, а якість продукції виросла. Віктор Костенко «Сьогодні якість наших вітчизняних вин семимильними кроками шагнула до верху і сьогодні в нас є вже чим похвастатся. Якщо приїзжають з-за кордону гості ми ставимо пляшки і вони дивуються їх якістю. Сьогодні виживає той, хто заходе на ринок з якісною гарною продукцією». Швидкі темпи росту набрали виробники вермутів. За рік вони збільшили обсяги на 60%, до майже 1,6 мільйона дал.
На думку експертів, попит на цю продукцію є і він продовжує зростати. Вартість вітчизняних вермутів менша за імпортні, а за якістю вони нічим не поступаються. Крім того виробництво стимулює лояльна державна акцизна політика. Розвиток виробництва вермутів стимулює створення нових робочим місць, наприклад по збору трав, які необхідні для їх виробництва. Виробники шампанського та ігристих вин теж не відчувають дефіциту сировини. Так на сьогодні більше 90% виноматеріалу для шампанського виробляється в Україні.





Схожі новини
  • Виробництво бренді в Україні скоротилося вдвічі, вермуту - зросло на 60%
  • Виробництво шампанського в Україні за 11 місяців 2012 року скоротилося втричі, бренді - вдвічі.
  • Проведення Круглого столу з питання: «Проблемні питання виробництва шампанського України та ігристих вин і шляхи їх вирішення»
  • Україна може залишитися без Шампанського та Коньяку
  • Експорт українських вин виріс на 25%

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.