Аграрний тиждень. Україна
» » Азаров проти того, щоб купувати комбайни та сівалки за кордоном
» » Азаров проти того, щоб купувати комбайни та сівалки за кордоном

Азаров проти того, щоб купувати комбайни та сівалки за кордоном




Під час сьогоднішнього засідання Кабінету Міністрів Перший віце-прем’єр-міністр Валерій Хорошковський прозвітує про виконання Державної програми розвитку внутрішнього виробництва. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Микола Азаров, відкриваючи засідання Уряду.

"Державна програма розвитку внутрішнього виробництва, про виконання якої прозвітує Перший віце-прем’єр-міністр Валерій Іванович Хорошковський – ядро нашої економічної політики", - сказав Микола Азаров.

За його словами, Уряд проаналізує, як виконуються плани з нарощування внутрішнього виробництва товарів, як відбувається імпортозаміщення.

Глава Уряду підкреслив, що "країна, у якій виробляється більше 50 мільйонів тонн зерна, зобов’язана виробляти власні комбайни, трактори, сівалки. Країна, в якій треба збудувати і реконструювати близько 70 тисяч кілометрів автомагістралей, повинна виробляти власну дорожню техніку. Країна, в якій іде масштабна модернізація медичних закладів, зобов’язана мати власне виробництво сучасної медичної техніки і лікарських засобів. І так далі".

"Взагалі витрачати бюджетні кошти на придбання імпортної техніки там, де є вітчизняні аналоги – це безвідповідальне марнотратство", - наголосив Микола Азаров.





Схожі новини
  • Хорошковський підтвердив, що уряд не збирається вводити квоти на експорт зерна
  • Прем'єр пообіцяв, що ціни на хліб будуть стабільні, навіть у тих областях, де не вродило
  • Мінагрополітики: Для відродження сільськогосподарського машинобудування потрібно не тільки субсидування, а й впровадження інноваційних технологій
  • Микола Азаров: Дотацію на молодняк ВРХ селяни повинні отримувати швидко і у повному обсязі
  • Азаров контролюватиме реформи "раз на два тижні"

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.