Аграрний тиждень. Україна
» » Вчимося ефективно управляти
» » Вчимося ефективно управляти

Вчимося ефективно управляти



19 вересня 2012 року Асоціація "Український клуб аграрного бізнесу" (УКАБ) та агентство «AgriEvent» проведуть IIІ Міжнародну конференцію «Ефективне управління великими аграрними компаніями: підвищення ефективності та продуктивності». Відбудеться форму в Холі Чемпіонів НСК «Олімпійський» (м. Київ).

Поділитися досвідом з українськими фахівцями приїдуть спікери топ-агрокомпаній Бразилії, Росії, Казахстану, країн ЄС та України. Впродовж дев»яти годин спілкування в колі експертів і професіоналів агробізнесу нашу управлінці дізнаються про нові підходи у керування компаніями та у підвищенні ефективності їхньої роботи.

За очікуваннями УКАБ, у конференції візьмуть участь майже 500 представників агробізнесу, сервісних компаній, профільних державних структур, освітніх і наукових установ. Ознайомитися з програмою та учасниками конференціями можна на сайті www.agrievent.com.ua





Схожі новини
  • Собівартість виробництва яловичини можливо знизити на 30%
  • УКАБ сприяє обміну досвідом між українськими та міжнародними виробниками плодоовочевої продукції
  • II Міжнародна конференція "Ефективне управління великими аграрними компаніями"
  • Україну відвідає найвпливовіший аграрний економіст
  • Конференція «Комерційне плодоовочівництво, квітництво та озеленення в Україні»

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.