Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Собівартість виробництва яловичини можливо знизити на 30%
АТУ»Новини»Собівартість виробництва яловичини можливо знизити на 30%

Собівартість виробництва яловичини можливо знизити на 30%

03 липень, Розділ Новини, переглядів 5 186

Зростання світового споживання м'яса за рахунок країн, які розвиваються, зростання цін на яловичину і обмежені земельні ресурси вимагають збільшення продуктивності вирощування худоби на м'ясо. До такого висновку прийшли учасники 10-ї міжнародної конференції з порівняльного аналізу виробництва яловичини і баранини (Аgri benchmark Beef and Sheep Conference), яка відбулася в Південній Африці в червні в рамках проекту «Аgri benchmark», партнером якого в Україні протягом останніх 4 років виступає асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ).





Схожі новини
  • Собівартість виробництва яловичини можливо знизити на 30%
  • Україна може на 50% збільшити урожайність більшості культур
  • Ціни на яловичину високі, але витрати на корми нівелюють прибуток
  • Вийти на новий рівень прийняття управлінських рішень (Можливо, написати «Системний розвиток можливий лише з використанням конкурентних переваг». Здається, так краще!)
  • Україна залишається без яловичини - експерт

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.