Аграрний тиждень. Україна
» » Собівартість виробництва яловичини можливо знизити на 30%
» » Собівартість виробництва яловичини можливо знизити на 30%

Собівартість виробництва яловичини можливо знизити на 30%


Зростання світового споживання м'яса за рахунок країн, які розвиваються, зростання цін на яловичину і обмежені земельні ресурси вимагають збільшення продуктивності вирощування худоби на м'ясо. До такого висновку прийшли учасники 10-ї міжнародної конференції з порівняльного аналізу виробництва яловичини і баранини (Аgri benchmark Beef and Sheep Conference), яка відбулася в Південній Африці в червні в рамках проекту «Аgri benchmark», партнером якого в Україні протягом останніх 4 років виступає асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ).





Схожі новини
  • Собівартість виробництва яловичини можливо знизити на 30%
  • Україна може на 50% збільшити урожайність більшості культур
  • Україна залишається без яловичини - експерт
  • Ціни на яловичину високі, але витрати на корми нівелюють прибуток
  • Вийти на новий рівень прийняття управлінських рішень (Можливо, написати «Системний розвиток можливий лише з використанням конкурентних переваг». Здається, так краще!)

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.