Аграрний тиждень. Україна
» » Питання державного значення
» » Питання державного значення

Питання державного значення


На засіданні Кабінету Міністрів 27 червня глава уряду підкреслив, що "урожай, його збір і зберігання - питання державного значення", тому Мінагрополітики, Мінекономрозвитку, Міненергетики та вугільної промисловості, Мінфіну, Мінрегіонбуду, Мінінфраструктури треба бути максимально готовими до жнив.

"Ми ні в якому разі не повинні втратити ні найменшої частки майбутнього врожаю. І люди, і техніка повинні бути 100-відсотково готовим. Ніяких проблем в забезпеченні необхідними засобами і ресурсами бути не може", - підкреслив високопосадовець.

При цьому він акцентував, що вимогою часу є чітка, планомірна робота елеваторів і зерносховищ, введення в дію побудованих в багатьох регіонах великих агросховищ. "Особливо наголошую, щоб наші ініціативи щодо збереження зібраного врожаю не залишилися для деяких аграрних чиновників якимсь побажанням", - додав Азаров, зазначивши, що Мінагрополітики повинне постійно тримати зв'язок з регіонами.

"Будь-яке питання має вирішуватися в найкоротші терміни. Необхідно інформувати про найменші проблеми", - зазначив глава уряду.





Схожі новини
  • В Україні є необхідне ресурсне забезпечення весняно-польових робіт, - Микола Азаров
  • Микола Азаров переконаний, що в питанні соціального розвитку села держава та сільгоспвиробники повинні бути партнерами
  • Прем'єр-міністр доручив ряду міністерств подати Уряду пропозиції щодо розвитку АПК
  • Азаров невдоволений
  • Микола Азаров: Дотацію на молодняк ВРХ селяни повинні отримувати швидко і у повному обсязі

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.