Аграрний тиждень. Україна
» » Азаров невдоволений
» » Азаров невдоволений

Азаров невдоволений


Прем'єр-міністр дорікнув Мінагрополітики за незадовільне залучення аграріїв до програми збереження поголів'я ВРХ.

"Мінагрополітики не виконало поставлене урядом завдання, щоб люди з кожного регіону країни змогли приєднатися до програми збереження і нарощування поголів'я великої рогатої худоби (ВРХ) і отримати кошти за вирощування молодняка", - заявив Микола Азаров на засіданні уряду 27 червня.

За його даними, в рамках програми від селян Вінницької, Донецької, Запорізької, Одеської, Тернопільської, Харківської та Черкаської областей не надійшло заявок для отримання держпідтримки. "Це свідчить, що міністерство, обласні адміністрації зазначених регіонів не організували цю роботу - вчасно не поінформували громадян про їхнє право, терміни і порядок отримання такої дотації, і не забезпечили на належному рівні роботу з оформлення заявок на отримання дотацій", - вважає Азаров.

Він також нагадав, що виплата дотацій на збереження молодняку ??ВРХ ще триває. Для цього необхідно подати заявки в сільські та селищні ради для отримання дотацій.

"Що ж стосується відповідальних працівників Мінагрополітики, якщо в найкоротші терміни ситуація не буде виправлена, і якщо хоч на йоту буде зірвана державну програму відродження вітчизняного тваринництва - будемо робити жорсткі висновки", - пригрозив прем'єр.





Схожі новини
  • У липні удвічі більше господарів подали заявки на отримання дотації за збережений молодняк ВРХ
  • У школах питимуть молоко
  • Присяжнюк: До кінця липня селяни отримають ще понад 8 млн грн. за утримання молодняку ВРХ
  • Мінагрополітики: Селяни подали заявки на 4,6 мільйонів гривень за збереження 11 тисяч голів молодняку ВРХ
  • Мінагрополітики спрямувало 1045,5 тисяч гривень на виплати дотацій за утримання молодняку ВРХ

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.