Аграрний тиждень. Україна
» » Микола Азаров: Ми вирощуємо овочі високої якості
» » Микола Азаров: Ми вирощуємо овочі високої якості

Микола Азаров: Ми вирощуємо овочі високої якості


Прем'єр-міністр Україна Микола Азаров сьогодні під час своєї робочої поїздки в Херсонську область мав можливість особисто переконатися, що українські аграрії вміють вирощувати овочі високої якості, яка перевищує навіть європейську.

«Ми побачили, що можемо вирощувати овочі краще, ніж в Європі, що вони кращі за якістю. Відійшла в минуле проблема дорогих овочів», - зазначив Микола Азаров, говорячи про свої враження від ознайомлення з роботою фермерського господарства «Труд» у селі Кам'янка Каховського району.

Прем'єр-міністр зазначив, що ще необхідно провести велику роботу зі створення розвиненої логістичної системи поставок овочів: «Робота з формування системи логістики привела до істотного зниження цін у роздробі. Але, щоб зробити мінімальним ланцюжок від виробника до покупця, з мінімальними витратами на перекупників, потрібен час. З часом це все нормалізується і налагодиться», - сказав Прем'єр-міністр.

«Аграрії Херсонщини підняли переді мною проблеми зростання, проблеми розвитку», - сказав Микола Азаров і додав, що Уряд робить конкретні кроки щодо їх вирішення.





Схожі новини
  • Микола Азаров щодо продуктів харчування
  • Микола Азаров: Поступово поліпшується забезпечення нашого продовольчого ринку
  • Будівництво теплиць на двох тисячах гектарів дозволить повністю вирішити проблему забезпечення овочами
  • Азарову на Херсонщині показали теплиці, овочесховища та технологію крапельного зрошення
  • Азаров вирішить проблему забезпечення українців фруктами власного виробництва

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.