Аграрний тиждень. Україна
» » Микола Азаров: Поступово поліпшується забезпечення нашого продовольчого ринку
» » Микола Азаров: Поступово поліпшується забезпечення нашого продовольчого ринку

Микола Азаров: Поступово поліпшується забезпечення нашого продовольчого ринку


Прем’єр-міністр України Микола Азаров задоволений ходом реалізації заходів щодо забезпечення продуктової безпеки країни. Про це Глава Уряду заявив під час робочої поїздки на Тернопільщину.

«Поступово проблема забезпечення нашого продовольчого ринку вирішується, а це запорука цінової стабільності на ринку продовольства. Це те, що вже давно хотіли мати наші люди, щоб бути впевненими у завтрашньому дні», - заявив Микола Азаров.

Прем’єр-міністр України підкреслив, що за останні два роки активно будуються тепличні комплекси, овоче- і фруктосховища, оптові ринки. «Ми реалізуємо велику серйозну програму, яку намітили два роки тому і активно її впроваджуємо», - зазначив Микола Азаров.

Він акцентував, що будівництво великого сучасного тепличного комплексу в селі Синьків на Тернопільщині дозволить створити нові високотехнологічні робочі місця з високим рівнем зарплати.

Микола Азаров зазначив, що тепличний комплекс щорічно вироблятиме 9 тис. тонн овочів, завдяки чому буде зменшено імпорт, що в свою чергу дозволить заощадити валютні кошти.





Схожі новини
  • Микола Азаров щодо продуктів харчування
  • Микола Азаров: Уряд розраховує зібрати зернових на 10-12 млн. т більше, ніж торік
  • Будівництво теплиць на двох тисячах гектарів дозволить повністю вирішити проблему забезпечення овочами
  • У вересні на Тернопільщині відкриється один з найбільших тепличних комплексів в Європі
  • Микола Азаров: Ми вирощуємо овочі високої якості

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.