Аграрний тиждень. Україна
» » Рожнятівщина продовжує боротися з борщівником Сосновського
» » Рожнятівщина продовжує боротися з борщівником Сосновського

Рожнятівщина продовжує боротися з борщівником Сосновського


.23 липня заступник голови обласної державної адміністрації Василь Брус взяв участь в колегії Рожнятівської райдержадміністрації з питань соціально-економічного розвитку та сільського господарства. У своєму виступі Василь Брус зосередив уваагу керівників району на завершенні жнив в оптимальні строки, розвитку тваринництва та сільськогосподарської кооперації і завершенні заходів із знищення рослин борщівника Сосновського.

Як зазначалося, для проведення заходів по знищенню борщівника в Рожнятівський район спрямовано 143 тис. грн. з обласного екологічного фонду. Крім того, задіяно 60 тис. грн. місцевого бюджету (районні служби спільно з органами місцевого самоврядування провели інвентаризацію земель, засмічених борщівником Сосновського, яка складає 178 га).

За словами заступника голови ОДА Василя Бруса, 20 липня у Рожнятівський район спрямовано кошти, в сумі 100 тис. грн., для виплати 219 фізичним особам спеціальної бюджетної дотації за утримання та збереження молодняку великої рогатої худоби (242 гол.).





Схожі новини
  • Селяни Прикарпаття отримали від держави понад 3 млн. грн. за збереження молодняку ВРХ
  • Селяни Прикарпаття отримали від держави понад 3 млн. грн. за збереження молодняку ВРХ
  • На Львівщині за ВРХ виплатять фермерам понад 2,3 млн грн
  • Микола Присяжнюк: Понад 81 тисячу господарів подали заявки на дотацію за утримання молодняку ВРХ
  • Мінагрополітики спрямувало 1045,5 тисяч гривень на виплати дотацій за утримання молодняку ВРХ

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.