Аграрний тиждень. Україна
» » Будівництво термінальних комплексів здешевлює вартість зберігання зерна - Азаров
» » Будівництво термінальних комплексів здешевлює вартість зберігання зерна - Азаров

Будівництво термінальних комплексів здешевлює вартість зберігання зерна - Азаров


Витрати на зберігання збіжжя у новітніх зернових термінальних комплексах на 30% нижчі, ніж на традиційних елеваторах, що впливає на кінцеву вартість зерна. Про це під час відкриття річкового перевантажувального терміналу філії "Переяславська" ТОВ СП "НІБУЛОН" в селі Чирське Переяслав-Хмельницького району сказав Прем'єр-міністр України Микола Азаров, передає кореспондент УНН.

Прем’єр-міністр поставив завдання подвоїти виробництво сільгосппродукції в Україні, зокрема, збільшення обсягів виробництва зернових до 80 - 100 млн тонн на рік, а овочів – до 30 – 40 млн тонн. Виконання цього завдання потребує залучення масштабних інвестицій у аграрний сектор, радикальної модернізації ринкової інфраструктури і залучення додатково сотень тисяч фахівців і робітників.





Схожі новини
  • Кабмін готовий надати інвесторам в АПК податкові канікули на 10 років
  • Директор найкрупнішого сільгосппідприємства України подякував Миколі Азарову за підтримку інвестиційних проектів у АПК
  • Азаров нагодує українців м'ясом
  • Азаров побачив, що в Україні збільшилося поголів'я великої рогатої худоби
  • Азаров відкрив річковий зерновий термінал на Київщині

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.