Аграрний тиждень. Україна
» » Ігор Якубович: Аграрний фонд не допустить зростання цін
» » Ігор Якубович: Аграрний фонд не допустить зростання цін

Ігор Якубович: Аграрний фонд не допустить зростання цін


У поточному маркетинговому році Аграрний фонд накопичив достатню кількість продовольства, щоб забезпечити продовольчу безпеку країни та не допустити підвищення цін на споживчому ринку. Про це ІА «AgroNews» повідомив Генеральний директор Аграрного фонду України Ігор Валентинович Якубович.

«Аграрний фонд завершує цей рік з високими показниками. Зокрема до державного інтервенційного фонду надійшло близько 2 мільйонів тонн пшениці, понад 100 тисяч тонн жита, близько 10 тисяч тонн гречки, понад 1 тисячу 200 тонн сухого знежиреного молока. Цієї кількості достатньо, щоб забезпечувати продовольчу безпеку держави», - повідомив Ігор Валентинович Якубович.

Також Генеральний директор Аграрного фонду додав, що також продовжується закупка вершкового масла. Внаслідок укладання контракту на поставку вершкового масла, в державному інтервенційному фонді буде планується накопичити понад 2 тисячі тонн цього продукту.

За словами Ігоря Валентиновича Якубовича, завдяки проведенню такої масштабної роботи Аграрний фонд у разі необхідності зможе зупинити зростання цін на продовольство для населення, здійснюючи товарні інтервенції.

Нагадаємо, що цьогоріч уперше з 2005 року Аграрний фонд накопичить понад 2 мільйона тонн зерна, а також володітиме значними запасами сухого молока та вершкового масла.





Схожі новини
  • Аграрний фонд вперше сформував продовольчі запаси, які відповідають світовим нормам
  • Аграрний фонд уклав з аграріями контракти на поставку 555 тисяч тонн зерна
  • Якубович: Понад 313 тисяч тонн зерна переоформили сільгоспвиробники до Аграрного фонду
  • Аграрії поставили на елеватори 470 тисяч тонн зерна за форвардними контрактами
  • Ігор Якубович: «Аграрний фонд прокредитує аграріїв в період жнив і осінньо-польових робіт»

  • Комментарі


    Kick the tires and light the fires, problem officilaly solved!

    Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.