Аграрний тиждень. Україна
» » Аграрний фонд уклав з аграріями контракти на поставку 555 тисяч тонн зерна
» » Аграрний фонд уклав з аграріями контракти на поставку 555 тисяч тонн зерна

Аграрний фонд уклав з аграріями контракти на поставку 555 тисяч тонн зерна


У рамках проведення форвардних закупівель зерна урожаю 2013 року Аграрний фонд уклав із сільгоспвиробниками контракти на поставку 555 тисяч тонн зерна. Загалом вітчизняні аграрії уже подали до Аграрного фонду заявок на укладання форвардних контрактів щодо поставок 561 тонн зерна. Про це повідомив Генеральний директор Аграрного фонду Ігор Якубович.

«Варто відзначити активність вітчизняних аграріїв, які продовжують укладати форвардні угоди на поставку до державного інтервенційного фонду зерна врожаю 2013 року. На сьогодні маємо досить високий показник подачі заявок на укладання форвардних контрактів з різних областей. Протягом тижня всередньому надходило по 50 тис. тонн щодня. Зокрема до Аграрного фонду уже надійшло заявок на укладання форвардних контрактів щодо поставок 561 тисяч тонн зерна на суму понад 1 мільярд гривень», – зазначив Ігор Якубович.

Також Генеральний директор Аграрного фонду поінформував, що наразі з сільгоспвиробниками уже укладено угод на поставку 555 тисяч тонн зерна.

«На сьогодні найбільше подано заявок з Вінницької, Київської, Дніпропетровської, Запорізької та Кіровоградської областей. В рамках укладених контрактів аграріям перераховано з державного бюджету майже 100 млн грн у вигляді авансових платежів», – додав Ігор Якубович.





Схожі новини
  • Аграрний фонд уклав контракти на поставку 900 тис. тонн зерна
  • Закінчуються строки укладання форвардних контрактів на закупівлю зерна врожаю 2013 року
  • Аграрний фонд виплатив сільгоспвиробникам понад 100 млн грн за форвардними контрактами
  • Якубович: Понад 313 тисяч тонн зерна переоформили сільгоспвиробники до Аграрного фонду
  • Підсумки повного розрахунку Аграрного фонду за форвардними контрактами

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.