Аграрний тиждень. Україна
» » Ще 7 великих оптових ринків сільгосппродукції збудують по всій Україні
» » Ще 7 великих оптових ринків сільгосппродукції збудують по всій Україні

Ще 7 великих оптових ринків сільгосппродукції збудують по всій Україні


В Україні функціонують 4 оптові ринки сільськогосподарської продукції, де українці мають змогу закуповувати овочі та фрукти за доступними цінами. Це "Столичний" (Київ), "Шувар" (Львів), "Господар" (Донецьк), "Січовий" (Запоріжжя). Крім того, розбудовуються ще 7 таких підприємств у Одеській, Харківській, Херсонській, Рівненській, Луганській і Миколаївській областях та у м. Маріуполі. Про це повідомили у Мінагропроді.

Також найближчим часом планується введення в експлуатацію підприємств зі зберігання овочів та картоплі загальним обсягом майже на 370 тис. тонн (на початок року такі потужності становили 1,8 млн тонн).

За оцінками фахівців Міністерства, мінімальна потужність сучасних сховищ, що забезпечуватимуть збереження якісних показників плодоовочевої продукції протягом всього періоду зберігання, повинна становити майже 2,5 млн тонн, що дасть змогу зменшити втрати картоплі та овочів під час зберігання, а також наростити експорт овочевої продукції.





Схожі новини
  • В Україні необхідно виховати культуру зберігання овочів у сховищах
  • За 5 місяців від початку року експорт овочів зріс на 53%
  • Найнижча ціна на продукти харчування - на оптових ринках
  • Понад 3,5 мільйона українців відвідали оптові ринки сільгосппродукції
  • У 2012 році виробництво плодово-овочевої продукції зростає та б’є рекорди

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.