Аграрний тиждень. Україна
» » Головне управління ветмедицини у Київській обл. регулярно порушує законодавство, - прокуратура
» » Головне управління ветмедицини у Київській обл. регулярно порушує законодавство, - прокуратура

Головне управління ветмедицини у Київській обл. регулярно порушує законодавство, - прокуратура


Головне управління ветеринарної медицини у Київській області регулярно порушує законодавство. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.
Прокуратурою області перевірено дотримання вимог законодавства про адміністративні правопорушення та державну службу органами ветеринарної медицини області. "Незважаючи на те, що минулого року аналогічна перевірка виявила численні порушення і було притягнуто до відповідальності низку посадовців, ситуація на краще не змінилась. Адміністрація установи ще не у повній мірі забезпечила здійснення управлінських та організаційних заходів для виправлення та недопущення порушень у подальшій роботі", - сказано у повідомленні прес-служби.
Там також говориться: "Службові особи цього контролюючого органу своєчасно не направляють до виконавчої служби відповідні постанови, внаслідок цього особи-порушники уникають відповідальності. Також зафіксовано порушення обов'язкових вимог при здійсненні провадження у справах про адміністративні правопорушення. Наприклад, несповіщення осіб про час та місце розгляду справи, невручення протоколів, нероз'яснення їхніх прав, посилання на нормативний акт, що змінив назву ще 7 років тому, не в межах повноважень проведено розрахунок розміру штрафу".





Схожі новини
  • Спільно з органами виконавчої влади на Сумщині проведено 1590 перевірок дотримання вимог земельного законодавства
  • Прокуратура виявила низку порушень у роботі органів ветеринарної медицини
  • Держсільгоспінспекцією виявлено біля 4 тис. порушень земельного законодавства
  • Через порушення аграріями природоохоронного законодавства притягнуто до відповідальності 7 чиновників
  • У Вінниці на маслосирзаводі виявлено 2 тонни простроченого сиру

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.