Урожай зібрано, проте осінь видалася теплою, і кореспондент «Вечірки» поцікавилась у керівника консалтингової агенції «ААА» Марії Колесник, чи не вплине тепло на якість городини. «У принципі, зібраний урожай не повинен міститись десь у полі, - відповіла експерт. - І якщо зібране зберігається в належних умовах, тобто у спеціально підготовлених приміщеннях за необхідної температури, то з коренеплодами нічого не станеться. Якщо ж складати їх просто в сараї, урожай почне псуватись». На копійки подешевшали практично всі овочі, а якісна ріпчаста цибуля коштує від 2 гривень. За словами Марії Колесник, уже усталилися ті ціни, за якими провадиться заготівля на зиму. Однак масової пропозиції картоплі ще немає - її слід очікувати в середині жовтня. А на опті лише половина пропонованої бульби доброї якості, решта для тривалого зберігання не годиться. Тож фахівець радить не квапитись із закладанням картоплі на зиму.