Аграрний тиждень. Україна
» » Волинські аграрії поставили до Аграрному фонду 22,5 тисяч тонн зерна
» » Волинські аграрії поставили до Аграрному фонду 22,5 тисяч тонн зерна

Волинські аграрії поставили до Аграрному фонду 22,5 тисяч тонн зерна


У 2012 році сільськогосподарськими товаровиробниками Волинської області було поставлено Аграрному Фонду 22,5 тис тонн зерна на суму 39,5 млн. грн. на умовах форварду. Про це повідомили у головному управлінні АПР.

Урядом принято рішення про внесення змін до Порядку проведення державних форвардних закупівель зерна (Постанова Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2012 року №879). Інновацією є те, що при закупівлях зерна з врожаю наступного року строки укладання форвардних контрактів відбуватимуться в період проведення комплексу осінньо-польових робіт, повідомляє "Під прицілом".

Крім того, під час визначення остаточного розрахунку вираховуватиметься плата за користування авансовим платежем на основі середньозваженого відсотка за кредитами банків, наданих терміном до 12 календарних місяців, за поданням Національного банку України.

Зазначені зміни дозволять залучати сільгосптоваровиробникам необхідні обігові кошти під час проведення посівної кампанії озимих культур та наблизять розрахунок на момент поставки майбутнього зерна до ринкових цін з урахуванням відповідної кон’юнктури ринку.





Схожі новини
  • Сільгосптоваровиробники Черкащини укладають форвардні контракти з Аграрним фондом
  • Закінчуються строки укладання форвардних контрактів на закупівлю зерна врожаю 2013 року
  • Микола Присяжнюк: Аграрний фонд здійснюватиме форвардні закупівлі зерна за удосконаленим механізмом
  • Вдосконалено механізм проведення форвардних закупівель зерна врожаю майбутніх років
  • Вдосконалено механізм проведення форвардних закупівель зерна врожаю майбутніх років

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.