Аграрний тиждень. Україна
» » На Львівщині введено в експлуатацію три реконструйовані тваринницькі ферми
» » На Львівщині введено в експлуатацію три реконструйовані тваринницькі ферми

На Львівщині введено в експлуатацію три реконструйовані тваринницькі ферми


З початку року у Львівській області введено в експлуатацію три реконструйовані тваринницькі ферми - ТзОВ «Барком» (с. Куликів Радехівський район,) – з поголів’ям 500 голів ВРХ, СТзОВ «Прогрес Плюс» (с. Гаї, Бродівський район) – поголів’я 400 голів ВРХ та ФГ «Межиріччя» (с. Межиріччя Жидачівський район) – з поголів’ям 400 голів ВРХ, - повідомив перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Богдан Матолич.

Богдан Матолич також додав, що цьогоріч побудовано та здано в експлуатацію тваринницьку ферму у селі Ясениця-Сільна Дрогобицького району із поголів’ям 50 голів ВРХ.

За словами першого заступник голови облдержадміністрації, на реалізацію програми розвитку тваринництва у Львівській області до кінця 2012 року будуть реконструйовані та введені в дію ще три тваринницькі приміщення – ТзОВ «Галичина» у с. Сновичі Золочівського району з поголів’ям 200 голів ВРХ, ТзОВ «Мостиське молоко» у м. Мостиська з поголів’ям 50 голів ВРХ та ТзОВ «Підгірці» с. Підгірці Бродівського району з поголів’ям 200 голів ВРХ.





Схожі новини
  • Чисельність поголів'я крупної рогатої худоби в Харківській області збільшилась на 3,8%
  • Поголів'я великої рогатої худоби в Україні у 1-му кварталі зросло на 3,4%
  • Поголів'я ВРХ в Україні в січні 2013 р. збільшилося на 4,5% - до 4,709 млн голів
  • Поголів'я ВРХ в Україні за 9 міс. 2012 р. збільшилося на 1% - до 5,04 млн голів
  • На Волині збільшено поголів'я великої рогатої худоби

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.