Аграрний тиждень. Україна
» » У жовтні в Україні проведено 5 тисяч продовольчих ярмарків
» » У жовтні в Україні проведено 5 тисяч продовольчих ярмарків

У жовтні в Україні проведено 5 тисяч продовольчих ярмарків


В усіх регіонах продовжується сезон продовольчих ярмарків. Упродовж жовтня проведено 5 тисяч продовольчих ярмарків, з яких половина – виїзні. На них реалізовано 74,4 тисячі тонн продукції на суму 660,4 мільйона гривень. Про це повідомив Міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк.
«З початку 2012 року в Україні проведено 43 тисячі продовольчих ярмарків за участю сільгоспвиробників та кооперативів, селян і фермерських господарств, на яких реалізовано 321,8 тисячі тонн сільськогосподарської продукції та продуктів її переробки на суму 3,5 мільярда гривень», − поінформував Міністр.
Протягом жовтня в регіонах проведено 5 тисяч продовольчих ярмарків, з яких половина – виїзних.
«У жовтні на продовольчих ярмарках реалізовано 74,4 тисячі тонн продукції на суму 660,4 мільйона гривень. На виїзних ярмарках продано 36,5 тисячі тонн продукції на суму 234,0 мільйона гривень», − зазначив очільник відомства.
Міністр зазначив, що найбільший обсяг продовольчих товарів реалізується в Києві. Загалом з початку року в столиці проведено 882 сільськогосподарських ярмарки, де реалізовано 72,4 тисячі тонн різної продовольчої продукції.





Схожі новини
  • На Харківщині з початку року відбулася майже 1 тисяча продовольчих ярмарків
  • Найбільше сільгосппродукції реалізується на ярмарках у Києві
  • З початку року в Україні провели 4445 продовольчих ярмарків
  • У грудні в Україні проведено 2,2 тисяч продовольчих ярмарків
  • В Україні з початку року на продовольчих ярмарках реалізовано 400 тис. т сільгосппродукції на 4,5 млрд грн, - Азаров

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.