Аграрний тиждень. Україна
» » В Україні з початку року на продовольчих ярмарках реалізовано 400 тис. т сільгосппродукції на 4,5 млрд грн, - Азаров
» » В Україні з початку року на продовольчих ярмарках реалізовано 400 тис. т сільгосппродукції на 4,5 млрд грн, - Азаров

В Україні з початку року на продовольчих ярмарках реалізовано 400 тис. т сільгосппродукції на 4,5 млрд грн, - Азаров


В Україні з початку року на 51 тис. продовольчих ярмарків реалізовано 400 тис. т сільгосппродукції на 4,5 млрд грн. Про це в ході засідання Кабміну заявив прем'єр-міністр Микола Азаров, передає кореспондент РБК-Україна.

"З початку 2012 року, за оперативними даними з регіонів, в Україні проведено більше 51 тис. продовольчих ярмарків, на яких було реалізовано майже 400 тис. т сільськогосподарської продукції на суму майже 4,5 млрд грн. Більше всього ярмарків з початку року проведено в АРК (майже 5,5 тис.) в Харківській (майже 5 тис.), у Вінницькій (3,5 тис.), в Дніпропетровській (3 тис.), в Донецькій (майже 3 тис.) областях. Менше всього було проведено у Львівській (602), Житомирській (696), Сумській (883) областях", - сказав Азаров.





Схожі новини
  • Кількість продовольчих ярмарків торік збільшилася майже на 40%
  • На Харківщині з початку року відбулася майже 1 тисяча продовольчих ярмарків
  • З початку року в Україні провели 4445 продовольчих ярмарків
  • Азаров обіцяє українцям ярмарки з обігрівом до свят
  • У жовтні в Україні проведено 5 тисяч продовольчих ярмарків

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.