Аграрний тиждень. Україна
» » Цього року на переробні підприємства надійшло на 3,5% більше молока, ніж у 2011
» » Цього року на переробні підприємства надійшло на 3,5% більше молока, ніж у 2011

Цього року на переробні підприємства надійшло на 3,5% більше молока, ніж у 2011


1 листопада в межах міжнародної виставки World Food UKRAINE відбулася V Всеукраїнська конференція «Молочний бізнес – 2012». Її відкрив заступник Міністра аграрної політики та продовольства Олександр Сень, який поінформував присутніх про позитивні напрацювання у молочній галузі України.
Заступник Міністра у своєму вступному слові привітав учасників із відкриттям конференції та наголосив на важливості проведення подібних заходів.
Також Олександр Сень поінформував присутніх про позитивні напрацювання у молочній галузі України. Зокрема він наголосив, що станом на початок жовтня виробництво молока в усіх категоріях господарств збільшилося на 2,6% порівняно з відповідним періодом минулого року, і становить 8,9 мільйона тонн.
Заступник Міністра також повідомив, що згідно зі статистичними даними за 9 місяців поточного року на переробні підприємства надійшло 3,6 мільйона тонн молока, що на 125,1 тисячі тонн, або на 3,5%, більше аналогічного показника періоду 2011 року.
Не оминув Олександр Сень і болючих питань, які спільно з учасниками заходу були обговорені, та визначені напрями їхнього подолання. Також він окреслив напрями державної підтримки у наступному році.





Схожі новини
  • Інвестиційна привабливість виробництва продуктів дитячого харчування зростає
  • У Мінагрополітики відбулися новорічні святкові заходи
  • Україна в 2012 році може збільшити виробництво молока майже на 2%
  • Олександр Сень: Українські аграрії повністю забезпечать внутрішній ринок крупами
  • Сень: У січні поточного року виробництво молока в Україні зросло на 4% у порівнянні з відповідним періодом 2011 року

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.