Аграрний тиждень. Україна
» » У Мінагрополітики відбулися новорічні святкові заходи
» » У Мінагрополітики відбулися новорічні святкові заходи

У Мінагрополітики відбулися новорічні святкові заходи


Сьогодні, 29 грудня, у Міністерстві аграрної політики та продовольства відбулися святкові новорічні заходи. Підбив підсумки року, що минає, та привітав зі святами колектив відомства заступник Міністра аграрної політики та продовольства Олександр Сень.
«Одним із найважливіших підсумків року є те, що Президент України схвалив той курс, який проводить Міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк та Мінагрополітики у сільському господарстві. Аналізуючи роботу у 2012 році, хочу наголосити, що рік був непростим, але завдяки правильним прийнятим рішенням у всіх галузях сільського господарства вдалося отримати гарний результат», − зазначив Олександр Сень.
Він також наголосив, що у цьому році українські аграрії отримали урожай 46,2 мільйона тонн зерна. А завдяки грамотним підходам, які були застосовані у галузі тваринництва, вдалося зупинили спад показників та закріпити тенденцію зростання. Окрім того, Олександр Сень наголосив, що держава повністю забезпечила продовольчу безпеку.
«Варто відзначити результати харчової галузі, адже у поточному році було нарощено виробництво продуктів харчування. І найважливіше – цьогоріч наші громадяни мали вдосталь продовольства за стабільною ціною. Це величезна робота всіх працівників сільського господарства України», − підсумував Олександр Сень.





Схожі новини
  • Цього року на переробні підприємства надійшло на 3,5% більше молока, ніж у 2011
  • Мінагрополітики привітало працівників харчової промисловості з професійним святом
  • Відбулися урочистості з нагоди Дня працівників харчової промисловості
  • Українські аграрії закуповують в рік сільгосптехніки на 4 млдр. грн.
  • Сень: У січні поточного року виробництво молока в Україні зросло на 4% у порівнянні з відповідним періодом 2011 року

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.