Аграрний тиждень. Україна
» » Жіночому монастирю для будівництва надали земельну ділянку
» » Жіночому монастирю для будівництва надали земельну ділянку

Жіночому монастирю для будівництва надали земельну ділянку


7 листопада 2012 року Кабінет Міністрів прийняв розпорядження «Про надання у постійне користування земельної ділянки із зміною її цільового призначення».

Цим нормативно-правовим актом передбачається надати жіночому монастирю на честь Іверської ікони Божої Матері Донецької єпархії Української православної церкви у постійне користування із зміною цільового призначення земельну ділянку площею 0,932 гектара (землі запасу сільськогосподарського призначення (рілля), розташовану за межами населених пунктів на території Ясинуватського району Донецької області, для розміщення монастирського комплексу.

Відповідно до розпорядження Ясинуватській райдержадміністрації необхідно забезпечити видачу в установленому порядку державного акта на право постійного користування зазначеної земельної ділянки, а також не допустити її відчуження або зміну цільового призначення.

Оскільки прийняття розпорядження дозволить монастирю отримати в постійне користування зазначену земельну ділянку та розпочати роботи з будівництва монастирського комплексу, це сприятиме розвитку духовності та позитивно вплине на соціальний розвиток регіону.





Схожі новини
  • Уряд ухвалив рішення про здачу в оренду 22 га лісу на Харківщині
  • Управління Держземагентства отримали повноваження розпоряджатися державними землями
  • Для розробки Нещерівського родовища піску виділено земельну ділянку
  • Старий державний акт на земельну ділянку. Чи зберігає він чинність на сьогоднішній день?
  • Уряд продовжив термін реєстрації держактів на землю

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.