Аграрний тиждень. Україна
» » Аграрний фонд виплатив сільгоспвиробникам понад 100 млн грн за форвардними контрактами
» » Аграрний фонд виплатив сільгоспвиробникам понад 100 млн грн за форвардними контрактами

Аграрний фонд виплатив сільгоспвиробникам понад 100 млн грн за форвардними контрактами


У межах форвардних закупівель зерна врожаю 2013 року Аграрний фонд перерахував аграріям понад 100 мільйонів гривень у вигляді авансових платежів. Загалом планується закупити понад 1 мільйон тонн зерна, тому Аграрний фонд виплатить аграріям понад 900 мільйонів гривень авансових платежів вже до кінця року. Про це сьогодні, під час прес-конференції в ІА «RegioNews», повідомив Генеральний директор Аграрного Фонду Ігор Якубович.

На сьогодні до Аграрного фонду активно надходять заявки на укладання форвардних контрактів, згідно з якими вже заявлено на продаж понад 300 тисяч тонн зерна.
«Станом на 7 листопада укладено 68 форвардних контрактів із 60 сільгосптоваровиробниками на поставку 280 тисяч тонн зерна. Кошти з Державної казначейської служби вже надійшли на рахунки цих сільгосппідприємств. Зокрема, на сьогодні Аграрний фонд перерахував аграріям понад 100 мільйонів гривень у вигляді авансових платежів, що становить 38% від законтрактованих обсягів. Найближчим часом на рахунки сільгоспвиробників будуть перераховані ще 105 мільйонів гривень», − зазначив Ігор Якубович.
Також Генеральний директор Аграрного фонду поінформував, що за форвардними контрактами 2013 року Аграрний фонд планує закупити понад 1 мільйон тонн зерна. Тому аграріям, які уклали контракти на поставку такого обсягу зернових, Аграрний фонд виплатить 900 мільйонів гривень авансових платежів.





Схожі новини
  • Аграрний фонд уклав з аграріями контракти на поставку 555 тисяч тонн зерна
  • Якубович: Понад 313 тисяч тонн зерна переоформили сільгоспвиробники до Аграрного фонду
  • Аграрії поставили на елеватори 470 тисяч тонн зерна за форвардними контрактами
  • Ігор Якубович: «Аграрний фонд прокредитує аграріїв в період жнив і осінньо-польових робіт»
  • Ігор Якубович: Аграрний фонд перерахував аграріям 60% авансових платежів за форвардними контрактами

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.