Аграрний тиждень. Україна
» » Затверджено порядок ведення Державного земельного кадастру
» » Затверджено порядок ведення Державного земельного кадастру

Затверджено порядок ведення Державного земельного кадастру


27 листопада в газеті "Урядовий кур’єр" оприлюднена постанова Кабінету Міністрів України від 17. 10. 2012 р. № 1051 "Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру". В цьому нормативному документі виписано "правила", за якими громадяни реєструватимуть свої земельні ділянки в автоматизованій Національній кадастровій системі, де воєдино зібрані дані про всі земельні ділянки на теренах України. Нині розробники налагоджують роботу модуля автоматичної взаємодії із системою реєстрації нерухомого майна Мін’юсту. Про це повідомили у прес-службі КМУ. "Завдяки автоматизованій Національній кадастровій системі ми зможемо налагодити комфортне обслуговування громадян та уникнути черг у територіальних органах Держземагентства, з’ясувати, де є помилки. Крім того, люди зможуть отримати більшість довідок чи витягів день у день. Бо система електронна, база єдина, а тому кадастровий реєстратор без проблем зможе за заявкою надрукувати її з єдиної бази", – зазначив голова Держземагентства України Сергій Тимченко.





Схожі новини
  • Сергій Тимченко: Жодне звернення, зауваження або побажання не має бути поза нашою увагою
  • Сергій Тимченко: З початку року в Національній кадастровій системі зареєстровано майже 400 тис. нових земельних ділянок
  • Землевпорядники Волині зареєстрували у Національній кадастровій системі 5,7 тис. земельних ділянок.
  • ЛЬВІВЩИНА. Земля під сканером
  • Землю закільцюють у єдину систему координат

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.