Аграрний тиждень. Україна
» » Ціна на курятину буде стабільною – Союз птахівників
» » Ціна на курятину буде стабільною – Союз птахівників

Ціна на курятину буде стабільною – Союз птахівників


Вартість курятини найближчим часом змінюватися не буде у зв’язку з низькою купівельною спроможністю громадян. Про це повідомив УНН голова Союзу птахівників України Олександр Бакуменко.

"Вже протягом року ціна на курятину залишається стабільною. ІСьогодні середня вартість на становить близько 20 грн за кілограм. І поки що вона буде залишатися на цьому ж рівні", - сказав він.

О.Бакуменко пояснив, що це відбувається через те, що на сьогодні на ринку є низькою купівельна спроможність українців. Хоча й зростає вартість кормів, пального й всього іншого, що входить у собівартість виробництва.

Також голова Союзу птахівників зазначив, що на сьогодні стабільною є ціна й на яйця. "Вона зараз знаходиться приблизно на одному рівні вже близько трьох тижнів. Вартість становить – 7,10-7,50 грн за десяток", - уточнив він.

На уточнення кореспондента, чи може перед новим роком зрости ціна на яйця, О.Бакуменко відповів: "Можливо трошки підвищиться, а може й бути на рівні. Про це зараз важко говорити".





Схожі новини
  • Ціна на курятину буде стабільною ще мінімум 4 місяці – О.Бакуменко
  • За тиждень ціни на яйця впали на 4-5% - О.Бакуменко
  • Ціни на курятину в Україні до кінця року не підвищаться
  • Ціна на цукор зросте у другому півріччі маркетингового року
  • Наступного року Україна планує експортувати 100 тис тонн курятини в Митний союз – О.Бакуменко

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.