Аграрний тиждень. Україна
» » На землевпорядкування влада виділила майже мільярд
» » На землевпорядкування влада виділила майже мільярд

На землевпорядкування влада виділила майже мільярд


Держбюджетом-2013 на фінансування програм землевпорядної галузі передбачено 903,7 млн гривень. Про це йдеться у повідомленні Державного агентства земельних ресурсів. У відомстві повідомили, що законом про держбюджет-2013 на фінансування програм землевпорядної галузі передбачено 903,72 млн гривень, з яких за загальним фондом - 850,4 млн гривень, за спецфондом - 53,321 млн гривень. "На виконання відомчої бюджетної програми “Видача держактів на право приватної власності на землю в сільській місцевості” планується спрямувати 54,059 млн гривень. На проведення топографо-геодезичних та картографічних робіт, демаркацію та делімітацію держкордону ухвалили витрати у розмірі 20,725 млн гривень", - сказано у повідомленні. Також у агенстві зазначили, що на виконання робіт з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів передбачено виділити кошти у сумі 2,6 млн гривень. “Такий рівень фінансування дозволить завершити нормативну грошову оцінку земель в населених пунктах, у яких такі роботи ще не проводились”, - заявив начальник управління ринку та оцінки земель Держземагентства Анатолій Колосюк.





Схожі новини
  • Нормативну грошову оцінку земель проведено у 99,8% населених пунктів
  • Землевпорядники Рівненщини затвердили документацію щодо повторної нормативної грошової оцінки землі для 785 населених пунктів
  • Держбюджетом-2013 на фінансування програм землевпорядної галузі передбачено 903, 7 млн. грн.
  • Землевпорядники провели оцінку земель понад 97% населених пунктів
  • У Держземагентстві кажуть, що оцінка земель в Україна практично завершена

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.