Аграрний тиждень. Україна
» » На Херсонщині обговорили санепідемвимоги до роботи перукарень та салонів краси
» » На Херсонщині обговорили санепідемвимоги до роботи перукарень та салонів краси

На Херсонщині обговорили санепідемвимоги до роботи перукарень та салонів краси


На Херсонщині обговорили санепідемвимоги до роботи перукарень та салонів краси

20 березня 2019 р. у м. Херсон відбулося засідання круглого столу з питань дотримання санітарно-епідемічних норм та правил, захисту прав споживачів при наданні послуг у перукарнях, салонах краси, манікюрних кабінетах та тату-салонах.

Захід був ініційований і проведений фахівцями Держпродспоживслужби Херсонщини.

Участь у заході взяли суб’єкти господарювання на ринку  побутових послуг, зокрема представники перукарень, салонів краси, манікюрних кабінетів, тату-салонів, представники громадських організацій та місцевих ЗМІ, тощо.

Спеціалісти служби ознайомили  присутніх з повноваженнями Держпродспоживслужби України  в частині контролю за дотриманням  законодавства, зокрема, в сферах санітарно-епідеміологічного нагляду та захисту споживачів.

Представники Держпродспоживслужби поінформували учасників про основні зміни, які відбуваються в чинному законодавстві України щодо здійснення контрольних функцій органів державного нагляду.

Також учасників повідомили про те, що спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області готові вийти на обстеження об’єктів за заявами підприємців і надати консультаційну допомогу для усунення можливих виявлених недоліків без подальшого накладання штрафних санкцій.

Засідання круглого столу пройшло в форматі активного діалогу. На всі поставлені запитання представники бізнесу отримали вичерпні та ґрунтовні відповіді.





Схожі новини
  • На Франківщині відбудеться семінар нарада щодо питань гарантійних зобов’язань виробника та прав споживачів
  • На Херсонщині обговорять санітарно-епідемічні вимоги до надання послуг перукарням та салонами краси
  • На Тернопільщині Держпродспоживслужба та громадськість обговорили проблеми дотримання вимог законодавства з питань захисту споживачів
  • Держпродспоживслужба та громадськість обговорили проблеми дотримання вимог законодавства з питань захисту споживачів
  • На Херсонщині відбудеться круглий стіл щодо захисту споживачів і реклами

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.