Аграрний тиждень. Україна
» » 11 квітня - круглий стіл із представниками профільних аграрних об’єднань щодо актуальних питань міжнародної торгівлі
» » 11 квітня - круглий стіл із представниками профільних аграрних об’єднань щодо актуальних питань міжнародної торгівлі

11 квітня - круглий стіл із представниками профільних аграрних об’єднань щодо актуальних питань міжнародної торгівлі


Інші документи

З метою підготовки до участі делегації України у 87-й Генеральній асамблеї Делегатів Всесвітньої організації з охорони здоров’я тварин (МЕБ) Держпродспоживслужба організовує круглий стіл із представниками профільних аграрних об’єднань. Темою обговорення стануть нагальні питання, які виникають при здійсненні міжнародної торгівлі тваринами та продуктами тваринного походження, розширення ринків збуту, а також визначення пріоритетних напрямків двосторонньої діяльності тощо.

У разі зацікавленості в участі просимо надіслати перелік країн, проблемних питань та пропозицій щодо пріоритетних ринків збуту та товарів за напрямками, а також інформацію про учасників (ПІБ; електронна адреса; назва асоціації) на електронну адресу anastasia.kenzova@dpss.gov.ua.

Дата та час проведення: 11 квітня 2019 року, о 12:00.

Місце проведення: Київ, вул. В. Антоновича, 174 (вхід за попередньою реєстрацією та за наявності документів, які посвідчують особу).





Схожі новини
  • 12.04.2019 на Херсонщині відбудеться круглий стіл щодо ціноутворення при реалізації медпрепаратів в рамках урядової програми «Доступні ліки»
  • 6 березня на Буковині відбудеться круглий стіл щодо недопущення порушень законодавства у рекламі
  • Делегація України візьме участь в роботі 86-ї Генеральній сесії Світової Асамблеї Делегатів МЕБ
  • Українська делегація бере участь у 81-й Генеральній сесії Асамблеї делегатів Всесвітньої організації охорони здоров’я тварин МЕБ
  • Про круглий стіл за участі генерального секретаря Європейської асоціації тваринників Андреа Розатті

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.