Аграрний тиждень. Україна
» » На IV Форумі "Агромаркетинг 2019" ProAgroGroup і Pegas Touristik Україна розгірають VIP-подорож на двох до Туреччини
» » На IV Форумі "Агромаркетинг 2019" ProAgroGroup і Pegas Touristik Україна розгірають VIP-подорож на двох до Туреччини

На IV Форумі "Агромаркетинг 2019" ProAgroGroup і Pegas Touristik Україна розгірають VIP-подорож на двох до Туреччини



Гарна новина для всіх, хто зацікавлений в ефективних інструментах просування свого бренду та продуктів на аграрному ринку!

Для Вас, ми запросили крутих спікерів-практиків, які поділяться вишуканими рецептами приготування "маркетингу" під "аграрним соусом". І це ще не все!

Поспішаємо Вас проінформувати, що 28 серпня на IV щорічному Форумі "Агромаркетинг 2019" ми разом з Туристичним Партнером Форуму - компанією Pegas Touristik Україна проведем розіграш VIP-подорожі на дві персони до Туреччини.

Реєструйтеся на Форум, приймайте участь у розіграшах від ProAgroGroup і партнерів та вигравайте призи!

Переможцем можеш стати саме ТИ!

До зустрічі 28 числа!

З питань участі у наших подіях, партнерських програм, організації доповіді та розміщення реклами звертайтеся до Інформаційної компанії "ПроАгро Груп":

proagro.com.ua





Схожі новини
  • V Щорічна Конференція "Фінанси та податки в агробізнесі"
  • IV Форум "Агромаркетинг -2019"
  • Процес оптимізації закупівель на підприємстві на основі реальних даних
  • II конференція НІШЕВІ КУЛЬТУРИ. ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ
  • ЗАПРОШУЄМО НА АГРАРНІ ІННОВАЦІЇ 2018

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.