Аграрний тиждень. Україна
» » Аграрії Дніпропетровщини залучили 70 мільйонів гривень для весняної посівної
» » Аграрії Дніпропетровщини залучили 70 мільйонів гривень для весняної посівної

Аграрії Дніпропетровщини залучили 70 мільйонів гривень для весняної посівної


Сільгоспвиробники продовжують укладати форвардні контракти з Аграрним фондом. На сьогодні установа закупила в аграріїв Дніпропетровщини 75,5 тисячі тонн зерна вартістю 140 мільйонів гривень. Вже виплачено аванс у розмірі 70 мільйонів гривень, тобто 50% від загальної вартості зерна. Ці кошти сільгоспвиробники використають для підготовки та проведення весняно-польових робіт.

Цьогоріч аграрії Дніпропетровщини уклали форвардні контракти на 140 мільйонів гривень. А це вдев’ятеро більше, ніж було закуплено за форвардними контрактами у 2012 році. Сільгоспвиробники вже отримали авансовий платіж – 70 мільйонів гривень, який зможуть використати для весняно-польових робіт. На сьогодні на стадії оформлення перебувають контракти ще 20 господарств на 35 тисяч тонн зерна.

Нагадаємо, що Аграрний фонд здійснює форвардну закупівлю зерна (пшениці, ячменю, жита) врожаю 2013 року у сільгоспвиробників. Таким чином, ще до початку посівної аграрії авансом отримують 50% вартості врожаю 2013 року. Ще 50% будуть виплачені виробникам сільгосппродукції після отримання Аграрним фондом закупленого зерна.





Схожі новини
  • Аграрний фонд законтрактував 1 млн тонн зерна врожаю 2013 року
  • Аграрії Херсонщини залучили 75 мільйонів гривень кредитів для весняно-польових робіт
  • Гроші, яких не вистачає на весняно-польові роботи, залучатимуть у банках і через форвард Аграрного фонду
  • 10 запорізьких сільгосппідприємств підписали форвардні контракти з Аграрним фондом
  • Аграрний фонд виплатив сільгоспвиробникам понад 100 млн грн за форвардними контрактами

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.