Виробничо-технологічні лабораторії ТОВ СП «НІБУЛОН» надають послуги з визначення показників якості пшениці врожаю 2013 року згідно ДСТУ 3768:2010 «Пшениця. Технічні умови» у зв’язку з початком збирання зерна нового врожаю, вирощеного кожним сільгоспвиробником. Визначення показників якості зерна проводиться в найсучасніших лабораторіях, висококваліфікованими спеціалістами на найсучаснішому високоточному обладнанні та ЗВТ, із видачею картки аналізу зерна Ф. 47 встановленого зразка із зазначенням групи та класу пшениці при визначенні всіх класоутворюючих показників якості. Усі виробничо-технологічні лабораторії атестовані у державній метрологічній системі Україні на визначення показників якості за стандартними методиками: запах, колір зерна – ГОСТ 10967-90«Зерно. Методы определения запаха, цвета и вкуса»; вологість – ГОСТ 13856.5-93 «Зерно. Метод определения влажности» та ДСТУ 4117:2007 «Зерно та продукти його переробки. Визначення показників якості методом інфрачервоної спектроскопії (експрес-метод)»; натура –ГОСТ 10840-64«Зерно. Методы определения натуры»; склоподібність зерна по зрізу – ГОСТ 10987-76 «Зерно.Методы определения стекловидности»; домішки – сміттєва, зернова, зерна, пошкоджені клопом-черепашкою, сажкове зерно – ДСТУ 3768:2010 «Пшениця. Технічні умови» та ГОСТ 30483-97«Зерно. Методы определения общего и фракционного содержания сорной и зерновой примесей, содержания зерен, поврежденных клопом-черепашкой, содержания металломагнитной примеси»; масова частка білка –ДСТУ 4117:2007 «Зерно та продукти його переробки. Визначення показників якості методом інфрачервоної спектроскопії»; масова частка та якість клейковини – ГОСТ 13586.1-68 «Зерно. Методы определения количества и качества клейковины в пшенице»; число падання– ГОСТ27676-88 «Зерно и продукты его переработки. Метод определения числа падения». Для проведення випробувань (аналізів) просимо звертатися на філії та перевантажувальний термінал ТОВ СП «НІБУЛОН». До 1 липня 2013 року встановлено пільгову ціну на випробування.