Аграрний тиждень. Україна
» » Півтори тонни ковбаси не потрапили до чернігівських споживачів
» » Півтори тонни ковбаси не потрапили до чернігівських споживачів

Півтори тонни ковбаси не потрапили до чернігівських споживачів


Відповідно до доручення першого віце-прем’єр-міністра України Сергія Арбузова на території України тривають заходи по забезпеченню стабільної епізоотичної ситуації та продовольчої безпеки.
Для реалізації завдань уникнення харчових отруєнь в регіонах України діють мобільні групи у складі співробітників ветеринарної міліції та лікарів державної служби ветеринарної медицини. Цими групами забезпечено заходи по профілактиці правопорушень на 580 об’єктах, діяльність яких пов’язана з обігом продукції тваринного походження.
У Тернопільській області працівниками ветеринарної міліції викрито незаконну діяльність суб’єкта господарювання по виготовленню та реалізації піци. Зібрані матеріали по факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Приватного підприємця притягнуто до адміністративної відповідальності. А у Чернігові під час перевірки одного з м’ясопереробних підприємств виявлено зберігання 1600 кг ковбасних виробів з простроченим терміном придатності. Обіг даної продукції призупинено. Винних осіб притягнуто до адміністративної відповідальності.





Схожі новини
  • В Україні продовжено заходи по забезпеченню стабільної епізоотичної ситуації
  • На Луганщині викрито птахоферму, що діяла нелегально
  • В Україні тривають заходи по забезпеченню стабільної епізоотичної ситуації та контрольованої продовольчої безпеки
  • В Україні тривають заходи по забезпеченню стабільної епізоотичної ситуації та контрольованої продовольчої безпеки
  • Заходи ветеринарної міліції із забезпечення стабільної епізоотичної ситуації тривають

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.