Аграрний тиждень. Україна
» » Свято хліба
» » Свято хліба

Свято хліба


1 вересня в м. Івано-Франківськ (майдан Шептицького) відбудеться традиційне «Свято хліба» - виставка-ярмарок хлібобулочних і кондитерських виробів, яка супроводжуватиметься театралізованим дійством, концертом і цікавими майстер-класами.
Цьогоріч свою продукцію та ексклюзивні вироби, виготовлені спеціально до свята, представлятимуть понад 20 пекарів та кондитерів з Івано-Франківська та районів області, а також зі Львова й Тернополя. Кожен учасник матиме свій дегустаційний стіл і святково оформлений стенд з хлібними та кондитерськими виробами.
Не перший рік організатори конкурсу обируть «Кращий коровай» та «Кращий торт», відповідно вшановувавши найкращого пекаря та кондитера з учасників свята.
Новинкою цьогорічного «Свята хліба» стане відтворення старовинного процесу виготовлення буханця – від помолу борошна та замісу тіста до випікання хліба.
Одночасно зі «Святом хліба» на вул. Низовій та у Бастіоні вируватиме традиційна виставка-ярмарок декоративно-ужиткового мистецтва «Прикарпатський вернісаж».





Схожі новини
  • Пекарів і супермаркети закликають приєднатися до Меморандуму про стабільні ціни на «соціальний» хліб
  • Активізація закупівлі регіонами борошна в Аграрного фонду дасть змогу зберегти стабільні ціни на найбільш уживані сорти хліба
  • Агрофонд збільшив поставки борошна для виробництва соціального хліба
  • Заводи Харківщини знизили ціну на хліб завдяки компенсації з боку влади - ОДА
  • ЗАВДАННЯ ВЛАДИ – СТВОРЕННЯ ЗДОРОВОЇ КОНКУРЕНЦІЇ НА РИНКУ ХЛІБА ТА ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.