Аграрний тиждень. Україна
» » Осінні ярмарки стануть щоденними
» » Осінні ярмарки стануть щоденними

Осінні ярмарки стануть щоденними


У Вінниці починаючи з 14 вересня і до першого дня зими щоденно працюватимуть загальнообласні ярмарки з продажу сільськогосподарської продукції та продовольчих товарів місцевих підприємств.
— Якщо минулими роками ми організовували продаж продукції один-два рази на тиждень, то тепер прийнято рішення щоденно реалізувати вінничанам те, що вирощують і виробляють місцеві підприємства, — повідомив у розмові з кореспондентом «Голосу України» заступник голови Вінницької облдержадміністрації Валентин Поліщук. За словами співрозмовника, продавцям виділено 120 місць на ринку «Західний». Підприємства не сплачуватимуть ринковий збір і кошти за оренду місця. Зроблено це для того, щоб позбавити продавців зайвих витрат. Перший день ярмарку, 14 вересня, планують відзначити урочисто, з музикою і піснями. Нагадаємо, торік, ярмаркуючи один-два рази на тиждень, сільгосппідприємства краю реалізували вінничанам продукції на суму понад два мільйони гривень.





Схожі новини
  • З початку року на Вінниччині відбулось понад 3 тис. сільськогосподарських ярмарків
  • На Львівщині цьогоріч проведено 124 продовольчих ярмарки
  • У грудні в Україні проведено 2,2 тисяч продовольчих ярмарків
  • Азаров обіцяє українцям ярмарки з обігрівом до свят
  • У жовтні в Україні проведено 5 тисяч продовольчих ярмарків

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.