Аграрний тиждень. Україна
» » На Волині селянське молоко можна купити в спеціальних пунктах продажу
» » На Волині селянське молоко можна купити в спеціальних пунктах продажу

На Волині селянське молоко можна купити в спеціальних пунктах продажу


У Волинській області продовжується реалізація соціального проекту «Село − місту». Він передбачає, що молоко, вироблене селянськими, фермерськими господарствами чи сільгосппідприємствами, жителі міст можуть придбати у спеціальних точках продажу. З роботою декількох із них ознайомився заступник Міністра аграрної політики та продовольства України – керівник апарату Олександр Сень під час візиту до області.

«Сільськогосподарські підприємства всіх форм власності, фермерські та особисті селянські господарства мають можливість реалізовувати цільне молоко для населення області без посередників та за цінами виробника», – зазначив Олександр Сень.

За словами заступника Міністра, завдяки таким точкам продажу жителів міст та бюджетних закладів області забезпечують натуральним коров’ячим молоком.

Наразі проект працює у Луцьку, Володимир-Волинському, Нововолинську, Ковелі та районних центрах. Наприклад, у Луцьку виділено 14 майданчиків для реалізації цільного молока, іншої сільськогосподарської продукції. Усі заходи відбуваються в межах програми «Рідне село».







Схожі новини
  • Лише сільгоспвиробники можуть реалізовувати продукцію на ярмарках
  • У Мінагрополітики відбулися новорічні святкові заходи
  • Україна в 2012 році може збільшити виробництво молока майже на 2%
  • У Луцьку селяни-одноосібники з різних районів області продають молоко та молокопродукти, – інформує «Волинська правда».
  • Сень: У січні поточного року виробництво молока в Україні зросло на 4% у порівнянні з відповідним періодом 2011 року

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.