Аграрний тиждень. Україна
» » В межах своїх функціональних обов’язків Держсільгоспінспекція відстоює інтереси громадян
» » В межах своїх функціональних обов’язків Держсільгоспінспекція відстоює інтереси громадян

В межах своїх функціональних обов’язків Держсільгоспінспекція відстоює інтереси громадян


Державною інспекцією сільського господарства в АР Крим системно здійснюється перевірка дотримання вимог земельного законодавства на території регіону, що є і важливим аспектом захисту інтересів громадян.
Зокрема, на підставі вимоги прокуратури, Держсільгоспінспекцією в АР Крим було проведено позапланову перевірку дотримання земельного законодавства і встановлено факт самовільного зайняття ділянки площею близько 15 соток, розташованої на пляжі «Холодний» Фороської селищної ради м. Ялта. Громадянину, котрий порушив закон, видано припис про усунення зазначеного порушення вимог земельного законодавства та притягнуто його до адміністративної відповідальності за ст. 53-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Відповідно до рішення суду порушник зобов’язаний знести самовільно збудовану на цій території багатоповерхову будівлю та звільнити земельну ділянку і привести її у придатний для подальшого використання громадянами стан.





Схожі новини
  • Держсільгоспінспекція посилила контроль за виконанням вимог земельного законодавства
  • Держсільгоспінспекція: На Тернопільщині внаслідок самовільного зайняття земельної ділянки заподіяно шкоду на понад 170 тис. грн.
  • Минулого тижня Держсільгоспінспекція здійснила 510 перевірок дотримання вимог земельного законодавства
  • Спільно з органами виконавчої влади на Сумщині проведено 1590 перевірок дотримання вимог земельного законодавства
  • Держсільгоспінспекцією виявлено біля 4 тис. порушень земельного законодавства

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.