Аграрний тиждень. Україна
» » Гуси – це не тільки смачне м’ясо, але й цінний пух
» » Гуси – це не тільки смачне м’ясо, але й цінний пух

Гуси – це не тільки смачне м’ясо, але й цінний пух


БАГАТО господарів вагаються, чи можна обскубувати живих гусей для отримання гусячого пуху? Дійсно, раніше пух брали тільки після забою птиці,…
Гуси – це не тільки смачне м’ясо, але й цінний пух





Схожі новини
  • Чудо-перець
  • Щоб кролики були здоровими
  • Білорусь тимчасово не їстиме м'ясо птиці з Індії
  • У липні удвічі більше господарів подали заявки на отримання дотації за збережений молодняк ВРХ
  • Сільськогосподарська водоплавна птиця в Україні

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.