Аграрний тиждень. Україна
» » У харчопромі Криму індекс виробництва склав 98,5%
» » У харчопромі Криму індекс виробництва склав 98,5%

    У харчопромі Криму індекс виробництва склав 98,5%


        У Криму на підприємствах з виробництва харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів індекс виробництва промислової продукції за січень-липень 2010 р. по відношенню до січня-липня 2009 р. склав 98,5%.

        Про це кореспондентові повідомили в Головному управлінні статистики в АРК.

        Згідно з повідомленням, у Криму за 7 місяців поточного року вироблено свинини свіжої (парної) або охолодженої 1 745 тонн, круп - 18,5 тис. тонн, ковбасних виробів - 10 794 тонни, вина виноградного - 4 507 тис. дал, що відповідно на 28,7%, 23,0%, 21,0%, 6,2% більше, ніж за січень-липень 2009 р.

        У той же час, на 27,8% знизився випуск яловичини і телятини свіжої (парної) або охолодженої і склав 1 220 тонн, на 3,3% - молока обробленого рідкого (5 463 тонни), на 4,8% - виробів хлібобулочних (32 тис. тонн). Обсяг виробництва м'яса і субпродуктів свійської птиці, свіжої або охолодженої склав понад 31 тис. тонн (на рівні січня-липня 2009 р.).

        При цьому у липні 2010 р. до червня 2010 р. індекс виробництва в харчовій промисловості Криму склав 108,1%, до липня 2009 р. - 112,5%.

        На підприємствах харчопрому Криму індекс виробництва за січень-червень 2010 р. склав 96,1%.

    УНІАН





    Схожі новини
  • Індекс обсягу сільськогосподарського виробництва Львівської області склав 102,1%
  • За 10 місяців у Криму індекс виробництва харчової промисловості склав 100,8%
  • В Україні знизилося виробництво всіх видів м'яса
  • Україна почала виробляти менше м'яса
  • На Тернопільщині запаси зерна зменшилися на 25%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

У харчопромі Криму індекс виробництва склав 98,5%


    У Криму на підприємствах з виробництва харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів індекс виробництва промислової продукції за січень-липень 2010 р. по відношенню до січня-липня 2009 р. склав 98,5%.

    Про це кореспондентові повідомили в Головному управлінні статистики в АРК.

    Згідно з повідомленням, у Криму за 7 місяців поточного року вироблено свинини свіжої (парної) або охолодженої 1 745 тонн, круп - 18,5 тис. тонн, ковбасних виробів - 10 794 тонни, вина виноградного - 4 507 тис. дал, що відповідно на 28,7%, 23,0%, 21,0%, 6,2% більше, ніж за січень-липень 2009 р.

    У той же час, на 27,8% знизився випуск яловичини і телятини свіжої (парної) або охолодженої і склав 1 220 тонн, на 3,3% - молока обробленого рідкого (5 463 тонни), на 4,8% - виробів хлібобулочних (32 тис. тонн). Обсяг виробництва м'яса і субпродуктів свійської птиці, свіжої або охолодженої склав понад 31 тис. тонн (на рівні січня-липня 2009 р.).

    При цьому у липні 2010 р. до червня 2010 р. індекс виробництва в харчовій промисловості Криму склав 108,1%, до липня 2009 р. - 112,5%.

    На підприємствах харчопрому Криму індекс виробництва за січень-червень 2010 р. склав 96,1%.

УНІАН





Схожі новини
  • Індекс обсягу сільськогосподарського виробництва Львівської області склав 102,1%
  • За 10 місяців у Криму індекс виробництва харчової промисловості склав 100,8%
  • В Україні знизилося виробництво всіх видів м'яса
  • Україна почала виробляти менше м'яса
  • На Тернопільщині запаси зерна зменшилися на 25%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.