Аграрний тиждень. Україна
» » Учені розповіли про користь сала
» » Учені розповіли про користь сала

Учені розповіли про користь сала


Британські вчені понад двадцять років досліджували хімічні речовини, які утворюються при нагріванні різних жирів і дійшли висновку - найкориснішим при нагріванні залишається сало, йдеться у сюжеті програми "Сніданок з 1+1". Виявляється, навіть оливкова олія, яка довгий час посідала перше місце за всіма ознаками "здорового продукту", з легкістю поступилася тваринному жиру. А все через те, що під час нагрівання полінасичені кислоти рослинних жирів утворюють небезпечні, токсичні сполуки, котрі накопичуються в організмі та можуть навіть призвести до онкологічних захворювань. Тому оливкову, соняшникову, льняну або кукурудзяну олію краще використовувати для салатів. А для термообробки кращого продукту за сало у світі не знайти. Нагадаємо, експерт пояснив, як олія може зробити людину інвалідом. Неправильне вживання рослинної олії може загострити хронічний панкреатит.
Більше читайте тут: //tsn.ua/nauka_it/salo-sila-oliya-mogila-ucheni-rozpovili-pro-nadvazhlivu-riznicyu-mizh-zhirami-539547.html





Схожі новини
  • Експерти: Соняшник залишається найприбутковішою культурою для аграріїв
  • Експерт радить не вживати молочні продукти з вмістом пальмової та кокосової олії
  • М.Колесник: оливкова олія залишиться для українців елітною попри світове падіння цін
  • Ціни на оливкову олію впали до мінімуму за 10 років
  • Олія повинна подешевшати до завтра

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.