Аграрний тиждень. Україна
» » На Миколаївщині виробництво яєць знизилося
» » На Миколаївщині виробництво яєць знизилося

На Миколаївщині виробництво яєць знизилося


За перший місяць 2016 року загальне виробництво продукції сільського господарства на Миколаївщині проти аналогічного періоду 2015 року, знизилося на 3%.

Про це інформує Головне управління статистики в Миколаївській області.

В аграрних підприємствах спад відбувся на рівні 15%, тоді як в господарствах населення відмічається приріст на 1%.

Так, згідно із даними статистів, всіма категоріями господарств реалізовано на забій 2,4 тисячі тонн худоби та птиці (у живій вазі), і це на 14% менше, ніж у січні 2015 року.

Виробництво молока зросло на 3% до 15,8 тисяч тонн. Яєць отримано 16,6 мільйона штук і це на 26% менше показника січня 2015. У загальному виробництві м'яса питома вага господарств населення склала 88%, молока — 82%, яєць — 52%.

Станом на 1 лютого 2016 року у господарствах усіх категорій в порівнянні з відповідною датою 2015 року кількість великої рогатої худоби збільшилася на 2% до 141,9 тисячі голів, в той же час чисельність корів зменшилася на 2% до 80,1 тисяч, свиней — на 13% до 113 тисяч, овець і кіз — на 0,4% до 55,8 тисяч, птиці — на 9% до 2666,6 тисяч.
//agravery.com/uk/posts/show/na-mikolaivsini-virobnictvo-aec-znizilosa-na-26





Схожі новини
  • Мінагрополітики: На 2 млн збільшилося поголів’я птиці
  • На відміну від птахівництва, тваринництво демонструє спад
  • У Херсонській області збільшилися обсяги виробництва сільськогосподарської продукції
  • Херсонська ОДА: Виробництво тваринницької продукції зросло на 4,5%
  • На Буковині збільшилося виробництво м'яса, зросло поголів'я овець та кіз

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.