Аграрний тиждень. Україна
» » Удосконалення реєстрації ветпрепаратів
» » Удосконалення реєстрації ветпрепаратів

Удосконалення реєстрації ветпрепаратів


Під керівництвом Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Володимира Лапи відбулася нарада з питань реєстрації ветеринарних препаратів та основних аспектів застосування Закону "Про ветеринарну медицину" в частині ветеринарних препаратів.
Під час наради була відзначена необхідність удосконалити процедуру реєстрації ветеринарних препаратів, напрацювання нових підходів та зрозумілих правил гри на цьому ринку. Зокрема, зауважено про неприпустимі випадки реєстрації пестицидів під виглядом ветпрепаратів. У цьому контексті
також йшлося про необхідність розробки змін до Закону "Про ветеринарну медицину" в частині ветеринарних препаратів.Учасники зустрічі домовилися напрацювати конкретні пропозиції щодо удосконалення Закону "Про ветеринарну медицину", нормативно- правових регламентів та адміністративних процедур.
"До 1 травня пропозиції будуть напрацьовані на експертному рівні. Ми налаштовані максимально продуктивно відпрацювати всі питання", - наголосив Володимир Лапа.
//www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=248970525





Схожі новини
  • Вітчизняні ветпрепарати слід виробляти за європейськими нормами
  • Громадська рада при Держветфітослужбі проведе слухання
  • Доступ до Єдиного державного реєстру тварин вже отримали понад 700 установ
  • Видавать дозволи на перевезення будуть з урахуванням Закону "Про ветеринарну медицину"
  • ВР прийняла за основу законопроект щодо виробництва та обігу ветпрепаратів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.