Аграрний тиждень. Україна
» » Виробництво м’яса в Україні зросло на 2,5%
» » Виробництво м’яса в Україні зросло на 2,5%

Виробництво м’яса в Україні зросло на 2,5%


За п’ять місяців виробництво м’яса в Україні зросло на 2,5% порівняно з аналогічним періодом минулого року.
Про це свідчать оновлені дані балансу попиту та пропозиції м’яса FAO та EBRD, повідомляє Асоціація свинарів України.
Так, упродовж січня-травня в країні виробили 899 тис. т забійною вагою проти 876,8 тис. т торік. За оцінками аналітиків цьогорічні обсяги виробництва м’яса сягнуть 2,2 млн т забійною вагою, що перевищує результати 2015 року на 37 тис. т.
//agravery.com/uk/posts/show/virobnictvo-masa-v-ukraini-zroslo-na-25





Схожі новини
  • Виробництво м’яса збільшилось на 1,4%
  • Виробництво яєць скоротилось
  • Виробництво замороженого м'яса зростає
  • В травні виробництво тракторів в Україні зросло на 50,8%
  • В Україні за 10 місяців виробництво м'яса зросло на 2,2%, молока - на 2,7%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.