Аграрний тиждень. Україна
» » Коньяки України повинні складатись із вітчизняної сировини, - Мінагрополітики
» » Коньяки України повинні складатись із вітчизняної сировини, - Мінагрополітики

    Коньяки України повинні складатись із вітчизняної сировини, - Мінагрополітики


    «Кожен споживач, купуючи коньяк України думає, що він виготовлений з української сировини. Слід вирізняти коньяки марочні, які на 100% виробляються з української сировини, і коньяки ординарні. Останні 3-4 роки ми спостерігаємо загрозливу тенденцію зростання частки імпортних коньячних спиртів в ординарних коньяках України. Питома вага імпортної сировини перетнула позначку 63%», - про це повідомив Володимир Топчій, директор департаменту землеробства та технічної політики в АПК Міністерства агарної політики та продовольства України в ефірі Громадського радіо.
    «Відповідно до назви і розуміння українцями «коньяків України» вони повинні на 100% складатись із вітчизняної сировини», - заявив Володимир Топчій.
    За його словами, ситуація з використанням іноземних коньячних спиртів пов’язана з дефіцитом вітчизняної сировини. В свою чергу, це – наслідок скорочення посадки виноградних насаджень. Але вітчизняну сировинну базу потрібно стимулювати, розвиваючи всю виноградно-виноробну галузь України.
    Джерело: ефір https://hromadskeradio.org/





    Схожі новини
  • Мінагрополітики перегляне використання імпортних коньячних спиртів для коньяків України
  • В Україні розгортається посівна кампанія, - Мінагрополітики
  • Звернення Укрвинпрому
  • В Україні не вистачить винограду для виробництва коньяків
  • Проблеми та перспективи розвитку коньячної галузі в Україні

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Коньяки України повинні складатись із вітчизняної сировини, - Мінагрополітики


«Кожен споживач, купуючи коньяк України думає, що він виготовлений з української сировини. Слід вирізняти коньяки марочні, які на 100% виробляються з української сировини, і коньяки ординарні. Останні 3-4 роки ми спостерігаємо загрозливу тенденцію зростання частки імпортних коньячних спиртів в ординарних коньяках України. Питома вага імпортної сировини перетнула позначку 63%», - про це повідомив Володимир Топчій, директор департаменту землеробства та технічної політики в АПК Міністерства агарної політики та продовольства України в ефірі Громадського радіо.
«Відповідно до назви і розуміння українцями «коньяків України» вони повинні на 100% складатись із вітчизняної сировини», - заявив Володимир Топчій.
За його словами, ситуація з використанням іноземних коньячних спиртів пов’язана з дефіцитом вітчизняної сировини. В свою чергу, це – наслідок скорочення посадки виноградних насаджень. Але вітчизняну сировинну базу потрібно стимулювати, розвиваючи всю виноградно-виноробну галузь України.
Джерело: ефір https://hromadskeradio.org/





Схожі новини
  • Мінагрополітики перегляне використання імпортних коньячних спиртів для коньяків України
  • В Україні розгортається посівна кампанія, - Мінагрополітики
  • Звернення Укрвинпрому
  • В Україні не вистачить винограду для виробництва коньяків
  • Проблеми та перспективи розвитку коньячної галузі в Україні

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.