Аграрний тиждень. Україна
» » Виробництво сирів скоротилось
» » Виробництво сирів скоротилось

    Виробництво сирів скоротилось


    У вересні поточного року в Україні скоротилось виробництво йогуртів, жирних сирів та молока. В той же час обсяги виробництва сиру свіжого неферментованого зросли.

    Про це повідомляє Держстатистики.

    Виробництво йогурту та інших ферментованих молока чи вершків порівняно з вереснем 2015 року скоротилось на 7% і становило 34 тис. т. Порівняно із серпнем поточного року виробництво скоротилось на 6,8%.

    Крім того, протягом звітного періоду виробництво рідкого обробленого молока в Україні скоротилось порівняно із вереснем 2015 на 2,3% — до 75,8 тис. тонн. Порівняно з серпнем 2016 — на 9,6%.

    Випуск жирних сирів скоротився на 21,2% (вересень до вересня) — до 9,2 тис. тонн, а в порівнянні із серпнем поточного року — на 0,9%.

    Щодо обсягу виробництва вершкового масла, то у вересні він склав 8,8 тис. тонн, що на 7,4% більше порівняно із вереснем 2015 і на 8,5% менше порівняно із серпнем 2016.

    Водночас протягом вересня поточного року сиру свіжого неферментованого (включаючи кисломолочний сир) було вироблено 5,8 тис. тонн, що на 5,8% більше, ніж за вересень минулого року. Порівняно з серпнем виробництво зросло на 8,6%.





    Схожі новини
  • Виробництво замороженого м'яса зростає
  • Виробництво олії зменшилось
  • Виробництво йогуртів та кисломолочного сиру зросло в листопаді
  • Виробництво молока в Україні за 4 місяці 2013 зросло на 2,7%
  • Виробництво обробленого молока за 9 місяців зросло на 6%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Виробництво сирів скоротилось


У вересні поточного року в Україні скоротилось виробництво йогуртів, жирних сирів та молока. В той же час обсяги виробництва сиру свіжого неферментованого зросли.

Про це повідомляє Держстатистики.

Виробництво йогурту та інших ферментованих молока чи вершків порівняно з вереснем 2015 року скоротилось на 7% і становило 34 тис. т. Порівняно із серпнем поточного року виробництво скоротилось на 6,8%.

Крім того, протягом звітного періоду виробництво рідкого обробленого молока в Україні скоротилось порівняно із вереснем 2015 на 2,3% — до 75,8 тис. тонн. Порівняно з серпнем 2016 — на 9,6%.

Випуск жирних сирів скоротився на 21,2% (вересень до вересня) — до 9,2 тис. тонн, а в порівнянні із серпнем поточного року — на 0,9%.

Щодо обсягу виробництва вершкового масла, то у вересні він склав 8,8 тис. тонн, що на 7,4% більше порівняно із вереснем 2015 і на 8,5% менше порівняно із серпнем 2016.

Водночас протягом вересня поточного року сиру свіжого неферментованого (включаючи кисломолочний сир) було вироблено 5,8 тис. тонн, що на 5,8% більше, ніж за вересень минулого року. Порівняно з серпнем виробництво зросло на 8,6%.





Схожі новини
  • Виробництво замороженого м'яса зростає
  • Виробництво олії зменшилось
  • Виробництво йогуртів та кисломолочного сиру зросло в листопаді
  • Виробництво молока в Україні за 4 місяці 2013 зросло на 2,7%
  • Виробництво обробленого молока за 9 місяців зросло на 6%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.