Аграрний тиждень. Україна
» » "Укрзалізниця" підвищує тарифи необґрунтовано - УАК
» » "Укрзалізниця" підвищує тарифи необґрунтовано - УАК

"Укрзалізниця" підвищує тарифи необґрунтовано - УАК


Українська аграрна конфедераціята інші провідні аграрні громадські об'єднання виступають проти підвищення "Укрзалізницею" тарифів на вантажні перевезення на 25%. Якщо це станеться, сума додаткових витрат аграріїв сягне 1,5 млрд гривень.
З відповідним відкритим листом аграрні асоціації звернулися до першого заступника міністра інфраструктури Євгена Кравцова.
За останні три роки тарифи на перевезення зернових зросли на 88%, йдеться у зверненні. При цьому "Укрзалізниця" не може забезпечити потреби аграріїв у транспортуванні сільгоспродукції, чим зриває збиральну кампанію .
Окрім того, заплановане зростання тарифів на рівні 25% зачно перевищує індекс інфляції у 2016 році (12,4%). До того ж у 2016 році вже відбувалося підняття ратифів на 15%, наголошують аграрні асоціації.
Копії листа надіслані голові Державної регуляторної служби Ксенії Ляпіній та голові правління ПАТ "Укрзалізниця" Войцеху Балчуну.





Схожі новини
  • Втрати аграріїв від підвищення тарифів на перевезення становитимуть 1,5 млрд грн
  • «Укрзалізниця» хоче підняти ціни на вантажоперевезення
  • Укрзалізниця з 1 січня підвищує тарифи на вантажоперевезення
  • Укрзалізниця не йде на поступки аграріям
  • Укрзалізниця проіндексує тарифи на вантажні перевезення на 12,2%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.