Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Програма підготовки виробників яловичини до відкриття ринку ЄС
АТУ»Новини»Програма підготовки виробників яловичини до відкриття ринку ЄС

Програма підготовки виробників яловичини до відкриття ринку ЄС

27 лютий, Розділ Новини, переглядів 2 969

Проект Групи Світового банку «Реформування інвестиційного клімату в Україні» розпочинає програму підготовки українських виробників яловичини до відкриття європейського ринку.
Програма буде реалізуватися за підтримки Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (Держпродспоживслужби) та за участі Ради з питань експорту продовольства (UFEB) й асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ).
Старт програми запланований на квітень 2017 року. Вона передбачає участь від10 до 14 компаній, безпосередньо на виробничих майданчиках яких експерти Проекту Групи Світового банку «Реформування інвестиційного клімату в Україні» проведуть тренінги з підготовки цих підприємств відповідно до вимог Євросоюзу. Програму планується реалізувати протягом року.





Схожі новини
  • В Данії обговорять можливість технічної допомоги ЄС
  • Українська яловичина поїде в Єгипет
  • Експорт є шляхом подолання стагнації у м’ясному скотарстві
  • Галузь тваринництва в посиленому режимі готується до експорту продукції до ЄС
  • В областях створено управління Держпродспоживслужби

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.