Аграрний тиждень. Україна
» » Програма підготовки виробників яловичини до відкриття ринку ЄС
» » Програма підготовки виробників яловичини до відкриття ринку ЄС

Програма підготовки виробників яловичини до відкриття ринку ЄС


Проект Групи Світового банку «Реформування інвестиційного клімату в Україні» розпочинає програму підготовки українських виробників яловичини до відкриття європейського ринку.
Програма буде реалізуватися за підтримки Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (Держпродспоживслужби) та за участі Ради з питань експорту продовольства (UFEB) й асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ).
Старт програми запланований на квітень 2017 року. Вона передбачає участь від10 до 14 компаній, безпосередньо на виробничих майданчиках яких експерти Проекту Групи Світового банку «Реформування інвестиційного клімату в Україні» проведуть тренінги з підготовки цих підприємств відповідно до вимог Євросоюзу. Програму планується реалізувати протягом року.





Схожі новини
  • Українська яловичина поїде в Єгипет
  • Експорт є шляхом подолання стагнації у м’ясному скотарстві
  • В областях створено управління Держпродспоживслужби
  • Галузь тваринництва в посиленому режимі готується до експорту продукції до ЄС
  • В Данії обговорять можливість технічної допомоги ЄС

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.