Аграрний тиждень. Україна
АТУ»Новини»Бенчмаркінгове дослідження у свинарстві триває
АТУ»Новини»Бенчмаркінгове дослідження у свинарстві триває

    Бенчмаркінгове дослідження у свинарстві триває


    Асоціація «Свинарі України» продовжує роботу над проектом бенчмаркінгового дослідження. Наразі триває другий етап збору даних господарств-респондентів.

    За словами керівника проекту, аналітика АСУ Олександри Бондарської, не дивлячись на деяку недовіру вітчизняних виробників до цього методу, учасники дослідження побачили його переваги:

    «Перший досвід бенчмаркінгу у свинарстві показав, що хоча цей інструмент управління залишається „диковинкою" для українських свинарів, ті хто долучився змогли використати його результати для свого подальшого розвитку. Наприклад, дехто вписав роботу над помилками, які виявив бенчмаркінг, у свою стратегію розвитку. І вже почав її реалізовувати: вносяться необхідні зміни у технології вирощування і відгодівлі, модернізуються та розширюються виробничі приміщення тощо».

    Перший етап бенчмаркінгового дослідження у свинарстві стартував в Україні у 2016-му. Його розпочала Асоціація «Свинарі України» за сприяння ЄБРР. Спільний проект націлений визначити пріоритетні напрямки розвитку свинарства в Україні, а бенчмаркінг — один із інструментів.

    Про підсумки другого етапу дослідження йтиметься під час Міжнародного Дня свиноферми, який відбудеться 4 жовтня у «UBI Конференцхол»(смт. Глеваха, Київщина).

    Прес-служба Асоціації «Свинарі України»





    Схожі новини
  • Бенчмаркінг у свинарстві: у чому переваги?
  • Африканська чума свиней проблема всіх, хто працює на ринку
  • Переформатування галузі свинарства
  • Бізнес-технології у свинарстві
  • Держпродспоживслужбу можуть підпорядкувати першому Віце-прем’єр-міністру

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Бенчмаркінгове дослідження у свинарстві триває

06 вересень, Розділ Новини, переглядів 3 920

Асоціація «Свинарі України» продовжує роботу над проектом бенчмаркінгового дослідження. Наразі триває другий етап збору даних господарств-респондентів.

За словами керівника проекту, аналітика АСУ Олександри Бондарської, не дивлячись на деяку недовіру вітчизняних виробників до цього методу, учасники дослідження побачили його переваги:

«Перший досвід бенчмаркінгу у свинарстві показав, що хоча цей інструмент управління залишається „диковинкою" для українських свинарів, ті хто долучився змогли використати його результати для свого подальшого розвитку. Наприклад, дехто вписав роботу над помилками, які виявив бенчмаркінг, у свою стратегію розвитку. І вже почав її реалізовувати: вносяться необхідні зміни у технології вирощування і відгодівлі, модернізуються та розширюються виробничі приміщення тощо».

Перший етап бенчмаркінгового дослідження у свинарстві стартував в Україні у 2016-му. Його розпочала Асоціація «Свинарі України» за сприяння ЄБРР. Спільний проект націлений визначити пріоритетні напрямки розвитку свинарства в Україні, а бенчмаркінг — один із інструментів.

Про підсумки другого етапу дослідження йтиметься під час Міжнародного Дня свиноферми, який відбудеться 4 жовтня у «UBI Конференцхол»(смт. Глеваха, Київщина).

Прес-служба Асоціації «Свинарі України»





Схожі новини
  • Бенчмаркінг у свинарстві: у чому переваги?
  • Африканська чума свиней проблема всіх, хто працює на ринку
  • Переформатування галузі свинарства
  • Бізнес-технології у свинарстві
  • Держпродспоживслужбу можуть підпорядкувати першому Віце-прем’єр-міністру

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.