За останній місяць маркетингового року українські виробники поставили на зовнішні ринки 18,3 тис. т цукру.
Основні поставки здійснювались до Азербайджану – 7,8 тис. т, Туреччини – 5,2 тис. т, Грузії – 2,5 тис. т та Молдавії -1,4 тис. т.
«Загалом, за 2016/2017 маркетинговий рік вітчизняні цукровари експортували 769,3 тис. т цукру, що є абсолютним рекордом за роки незалежності», - прокоментувала керівник аналітичного відділу НАЦУ «Укрцукор» Руслана Бутило.
Нагадаємо, що цьогорічний сезон цукроваріння2 розпочався 30 серпня. Станом на 5 вересня працює 5 цукрових заводів і вироблено 7,3 тис. т цукру.