Аграрний тиждень. Україна
» » Козаченко: Український АПК потребує $60 млрд. інвестицій
» » Козаченко: Український АПК потребує $60 млрд. інвестицій

Козаченко: Український АПК потребує $60 млрд. інвестицій


В Інституті стратегічних досліджень 9 червня 2011 року пройшло засідання робочої групи "Україна-ЄС на шляху до розширеної зони вільної торгівлі". Тема обговорення - "Потенціал ЗВТ між ЄС та Україною для розвитку аграрного сектору України"...
Зокрема, президент Української аграрної конфедерації Леонід Козаченко наголосив на першочерговій необхідності серйозно замислитися над залученням інвестицій в агропромисловий комплекс України. "За 20 років ми отримали всього 1 мільярд доларів іноземних інвестицій. Для суттєвого прориву галузі, Україна сьогодні потребує 60 мільярдів доларів", - констатував експерт.
"Європейський Союз - це той гравець, який не здасть своїх позицій у переговорах. Якщо інвестиції будуть надходити, у нас не буде проблем у переговорному процесі з ЄС. На даному їх етапі ми вже бачимо прогрес у площині політичних рішень і готовність іти нам назустріч", - резюмував президент УАК.
Українська Аграрна Конфедерація





Схожі новини
  • Леонід Козаченко назвав ціну переходу на європейські техстандарти
  • У 2012 році на 6,4% зросли прямі іноземні інвестиції у сільське господарство України
  • Невдовзі Україна може посісти 2 місце в світі за експортом зерна
  • Леонід Козаченко: До ЄС - краще! І Державі, і людям!
  • Л.Козаченко: Пересів озимих обійдеться аграріям у 7 млрд. грн

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.