Аграрний тиждень. Україна
» » Поголів’я ВРХ скоротилося на 1,5%
» » Поголів’я ВРХ скоротилося на 1,5%

    Поголів’я ВРХ скоротилося на 1,5%


    У 2017 році виробництво м’яса склало 2,3 млн т, що на тисячу т більше, ніж у 2016 році. Виробництво яловичини знизилось на 4,7%, а свинини — на 2,3 %. Виробництво м’яса птиці зросло на 3,5%.

    Про це пише kurkul.com.

    Станом на 1 січня 2018 року поголів’я ВРХ скоротилося на 1,5% (3,6 млн гол.), свиней — на 8,2% (6,1 млн гол.), а поголів’я птиці зросло на 1,7% (205,1 млн гол.), у порівнянні з 2016 роком.

    Минулого року зріс експорт м’яса та м’ясопродуктів. Експорт склав 351 тис. т (+16 % до показників 2016 року), імпорт — 233 тис. т (+28 %). Частка м’яса птиці у експорті становить близько 77% або 271 тис. т, що на 13% більше, ніж минулого року.

    Також зросли поставки яловичини за кордон. У 2017 році експортовано 61 тис. т яловичини, що на 53% перевищує показник 2016 року. Експорт свинини зріс всього на 2 тис. т.

    Частка імпорту у внутрішньому продовольчому споживанні у 2017 року склала 10%.

    У структурі споживання м’яса українцями найбільш вагомою залишається частка птиці — 48%, на свинину припадає 37%, на яловичину — 14%, на інші види — 1%.

    Нагадаємо, що Україна не відстає від світу, адже поголів’я птиці у 2017 році тільки зростало, а у 2018 році курятина займатиме половину м’ясного раціону українців.
     
    http://ukrapk.com





    Схожі новини
  • У 2017 році збільшилося виробництво лише одного виду м’яса
  • Українці стали їсти менше м'яса
  • Споживання м’яса в Україні впало на 4,6%
  • Українці почали їсти більше м'яса
  • Українець вживає до 28,5 кг м'яса на рік

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Фотозвіти
Новини техніки
Рослинництво
Тваринництво
Відео

Поголів’я ВРХ скоротилося на 1,5%


У 2017 році виробництво м’яса склало 2,3 млн т, що на тисячу т більше, ніж у 2016 році. Виробництво яловичини знизилось на 4,7%, а свинини — на 2,3 %. Виробництво м’яса птиці зросло на 3,5%.

Про це пише kurkul.com.

Станом на 1 січня 2018 року поголів’я ВРХ скоротилося на 1,5% (3,6 млн гол.), свиней — на 8,2% (6,1 млн гол.), а поголів’я птиці зросло на 1,7% (205,1 млн гол.), у порівнянні з 2016 роком.

Минулого року зріс експорт м’яса та м’ясопродуктів. Експорт склав 351 тис. т (+16 % до показників 2016 року), імпорт — 233 тис. т (+28 %). Частка м’яса птиці у експорті становить близько 77% або 271 тис. т, що на 13% більше, ніж минулого року.

Також зросли поставки яловичини за кордон. У 2017 році експортовано 61 тис. т яловичини, що на 53% перевищує показник 2016 року. Експорт свинини зріс всього на 2 тис. т.

Частка імпорту у внутрішньому продовольчому споживанні у 2017 року склала 10%.

У структурі споживання м’яса українцями найбільш вагомою залишається частка птиці — 48%, на свинину припадає 37%, на яловичину — 14%, на інші види — 1%.

Нагадаємо, що Україна не відстає від світу, адже поголів’я птиці у 2017 році тільки зростало, а у 2018 році курятина займатиме половину м’ясного раціону українців.
 
http://ukrapk.com





Схожі новини
  • У 2017 році збільшилося виробництво лише одного виду м’яса
  • Українці стали їсти менше м'яса
  • Споживання м’яса в Україні впало на 4,6%
  • Українці почали їсти більше м'яса
  • Українець вживає до 28,5 кг м'яса на рік

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.